autogasvoordeelberekeningprijzen en actiesverzonken tankg3_certificeringveiligheidcontact

LPG lunetten inbouw BV

Flashlube Electronic Valve Saver Kit

De Flashlube Electronic Valve Saver Kit kan, net als de huidige kit, geïnstalleerd worden onder de motorkap van uw voertuig. Flashlube Valve Saver Fluid wordt dan automatisch geïnjecteerd in het brandstofsysteem van de motor. Dankzij de reinigende en smerende werking van de Fluid wordt bovenmatige slijtage van de kleppen en klepzittingen tegengegaan. Tevens zorgt de unieke formule voor een betere verbranding waardoor het brandstofverbruik verbetert.
De nieuwe speciale eigenschappen van de Electronic Valve Saver Kit zorgen ervoor dat de kit nóg makkelijker is te installeren en te gebruiken. De verstelschroef kan namelijk vooraf worden afgesteld op het juiste type auto, waarna de Valve Saver Fluid automatisch en accuraat wordt gedoseerd. Daarnaast is de nieuwe Kit voorzien van een sensor die communiceert met een LED waarschuwingslampje op het dashboard; zo weet men tijdig dat het reservoir moet worden bijgevuld.

Tot slot is het design van de kit op die manier aangepast dat montage onder de motorkap gemakkelijker wordt gemaakt.
De huidige Flashlube Valve Saver Kit wordt inmiddels alweer enkele jaren geinstalleerd in LPG, CNG en benzine-aangedreven auto's, en met succes gebruikt. Dit product zal niet worden vervangen door de nieuwe electronische Kit, maar blijft in het assortiment opgenomen. In de verpakking van de Kit zit naast de vernevelaar zelf ook een gratis navulling van 0,5 liter.

Eén vol reservoir van 400 ml. Valve Saver Fluid is voldoende voor 4000 gesmeerde kilometers. De motor zal beter en zuiniger lopen en bovendien een langere levensduur krijgen. Voor een overzicht van alle Flashlube producten en verpakkingen, testresultaten en verkooppunten, kijk op www.flashlube-europe.com.